TANÉVZÁRÁS, ÚJ TANÉV

A 2017/2018-as tanévet nívós szakmai vizsgákkal és emlékezetes évzáró koncertekkel zárta az iskola. Szeretettel gratulálunk mind a tanítványoknak, mind a felkészítő tanároknak!  Külön köszönjük a  Budapest Jazz Clubnak, hogy idén is otthont adott az ETŰD Vizsga- és Gálakoncerteknek!

A következő tanév – amely a 20. tanévünk lesz –  a tanítási szisztémát tekintve eltér a korábbiaktól, mert nem indítunk OKJ képzést az állam által meghatározott keretszámok hiányában. Magániskolaként folytatjuk mind a klasszikus zenei, mind a jazz zenei oktatást kezdőtől zeneakadémiai felkészítő szintig, egyéni ütemterv szerint, szabadabb keretek között. Ennek formáját részletesen ismertetjük a Felnőttek Zeneiskolája valamint a Felvételi Előkészítő címszavak alatt. A rugalmas oktatási, képzési forma lehetőséget ad minden korosztálynak, hogy zenével foglalkozzon saját igényeinek megfelelő szinten és formában, időpontban és ütemezésben.

A következetes oktatás, képzés eredményességét mérjük, értékeljük és Tanúsítvánnyal ismerjük el. Az egyes korosztályok számára rendhagyó zenei együtteseket szervezünk, ahol aktív zenészként próbálhatja ki mindenki meglévő hangszeres, énekes tudását.

 

Write a comment

Top