Felvételi meghallgatás, beiratkozás a 2018 – 2019-es tanévre

 

2018. augusztus 22. és szeptember 7. között 10.00-18.00 óráig

 

Budapesten, a második kerületben a Tárogató út 2-4. szám alatt a földszinten

 Az első személyes találkozás a leendő tanulókkal igen fontos. A zenetanulás célja sokféle lehet, vannak, akik profi zenésszé szeretnének válni, mások a korábban megszerzett tudásukat rendszereznék, tökéletesítenék, vagy kezdőként ismerkednének meg a zene valamelyik területével. A meghallgatások szintfelméréssel kezdődnek, ezt követően érdemes átbeszélni, mit és hogyan célszerű a továbbiakban tanulni, milyen eredmény várható. Szívesen tájékoztatjuk az érdeklődőket a felsőoktatási intézmények felvételi követelményeiről, alternatívát kínálunk a zenetanulásban.

FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ

A Felvételi Előkészítőbe azok a fiatalok jelentkeznek, akik néhány éven belül zenei pályára készülnek, tehát a velük történő alapos “zenei ismerkedés” döntő fontosságú a reális célok kitűzéséhez. A felvételi beszélgetés, a hozott zeneművek meghallgatása, a zenei képességek felmérése, ezt követően a tanácsadás, a célok, tervek megbeszélése mind-mind része a kb. 45 perces meghallgatásnak.

A meghallgatás időpontját előzetesen egyeztetjük a jelentkezőkkel.

A felvételi meghallgatás díja 3000 Ft, mely összeg a helyszínen, készpénzben fizetendő.

FELNŐTTEK ZENEISKOLÁJA

A Felnőttek Zeneiskolájába jelentkezőket is szívesen meghallgatjuk, tanácsot adunk előzetes jelentkezés és időbeosztás alapján!

Felvételi információk és időpont egyeztetés: etud.zeneiskola@gmail.com vagy +36 20 366 1229

BEIRATKOZÁS

Kérjük, hogy előzetesen – a nyár folyamán – jelezzék igényüket, hogy milyen oktatási formában és milyen időpontban szeretnének részt venni az órákon. Felhívjuk a figyelmet, hogy hétköznapokon 8.30-19.30 között tanítunk! A hely- illetve időpontfoglalásokat a jelentkezés sorrendjében tudjuk figyelembe venni! A kéréseket regisztráljuk és e-mail-ben visszaigazoljuk.

Az oktatás és a beiratkozás helyszíne: 1021 Budapest Tárogató út. 2- 4. fsz.

Időpontfoglalás, kérések, egyeztetések: etud.zeneiskola@gmail.com

BEFIZETÉS

A beiratkozás feltétele az első féléves tandíj egyösszegű befizetése! Az időpontfoglalásokat ezt követően tudjuk véglegesíteni. A Felvételi Előkészítő csoportba jelentkezők részletfizetési kedvezményt kérhetnek!

 

 

Lépj velünk kapcsolatba!

Top