Felvételi meghallgatás OKJ JAZZ ZENÉSZ és KLASSZIKUS ZENÉSZ képzésre a 2017-2018-as tanévre

 

2017. augusztus 28-án, hétfőn és 29-én, kedden 10.00-18.00 óra között tartjuk a felvételi meghallgatást Budán a II. kerületben iskolánk új helyszínén, a Tárogató út 2-4.szám alatt (volt IBS épület)!

Várjuk azokat a fiatalokat, akik a következő tanévben az ETŰD Konzervatóriumban szeretnének zenei tanulmányokat folytatni iskolarendszerű OKJ zenész képzés keretében. Szakképző iskolánk országos beiskolázású intézmény, sok határon túli magyar tanulónk is van.

Nappali rendszerű képzésben 25 éves korig vehetnek részt a tanulók, szeptember 1-ig betöltött 25 év felett már csak esti képzésre lehet jelentkezni!

Felhívjuk a figyelmet, hogy iskolánkban kizárólag felnőttoktatás keretében, érettségi utáni két tanéves képzésben lehet OKJ énekes vagy zenész szakképzettséget szerezni klasszikus és jazz szakokon!

Az alábbi helyekre hirdetünk felvételt:

KLASSZIKUS SZAK
  • magánének nappali 3 fő, esti 2 fő
  • gitár  nappali 2 fő, esti 1 fő
  • zongora  nappali 2 fő, esti 2 fő
JAZZ SZAK
  • jazz – ének  nappali 2 fő, esti 4 fő
  • jazz – gitár  nappali 3 fő, esti 2 fő
  • jazz – basszusgitár, bőgő nappali 2 fő, esti 2 fő
  • jazz – zongora  nappali 1, esti 2 fő

Felvételi követelmények:

– érettségi
– zenei előképzettség
– szakmai alkalmasság (énekesek és fúvósok esetében orvosi igazolás)

Felvételi információk és időpont egyeztetés: etud.zeneiskola@gmail.com vagy +36 20 366 1229

Akik nem iskolarendszerben, hanem a “Felnőttek Zeneiskolájában”, egyéni tanrend szerint kívánnak tanulni, szintén jelentkezhetnek a meghallgatásra, de számukra nem kötelező!
Amennyiben szívesen kérnek tanácsot, útmutatást, őket is szeretettel látjuk előzetes jelentkezés és időbeosztás alapján!