BEIRATKOZÁS AZ ETŰD KONZERVATÓRIUMBA

Augusztus 24-én, csütörtökön 10.00 órakor nyit az Iskola! Ettől kezdve minden hétköznap 10.00-18.00 óra között várjuk a beiratkozókat új helyszínünkön, Budapesten a II. kerületben a Tárogató út 2-4. szám alatt a a földszinti 7-es irodában!

Mind az OKJ képzésekre, mind a Felnőttek Zeneiskolájába be kell iratkozni a régi és az új tanulóknak egyaránt!

A beiratkozás menete:

RÉGI TANULÓK

Az előző tanév végén kiállított bizonyítvány leadása, az új Házirend megismerése, elfogadása, a  térítési díj befizetése – vagy az átutalás igazolása

ÚJ TANULÓK 

Személyes beszélgetés,  tanári beosztás, órabeosztás egyeztetése

A  jelentkezési lap kitöltése, a házirend elfogadása, a térítési díj első részletének befizetése

A Felnőttek Zeneiskolájába beiratkozók számára nincs kötelező felvételi meghallgatás, viszont aki nem kezdő a választott szakon, szívesen meghallgatjuk és segítünk eldönteni, melyik oktatási forma a legalkalmasabb számára!

ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ

Kérjük az érdeklődőket, hogy beiratkozási szándékukat email-ben jelezzék, és augusztus 21-23 között írásban egyeztetjük mindenkivel, mikor találkozunk személyesen az ETŰD KONZERVATÓRIUMBAN, Budapesten a II. kerületben a Tárogató út 2-4.szám alatt a földszinten!

Teljesen kezdőtől a  zeneakadémiai felkészítésig minden szint megtalálható képzési palettánkon! Szeretettel várunk minden korosztályt!